De cine se teme Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a făcut, recent, o serie de declarații cu privire la unele atenționări pe care le-ar fi primit în momentul în care a ajuns în Senat.

Proaspăt exclusă din rândurile Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Diana Șoșoacă a spus miercuri seară la Antena 3 că afirmațiile țin de presupuse atenționări pe care le-ar fi primit încă de la momentul la care a ajuns în Senat.

Primul lucru care mi s-a spus când am ajuns în Senat mi s-a spus să mă uit întotdeauna sub scaun, și am întrebat de ce. ”Vezi că te poate otrăvi!”. Cu ce să mă otrăvească? Exact (…) ce a pățit doamna Pană (suspiciunea privind o posibilă otrăvire cu mercur – n.n). Nu bea apă de acolo, nu mânca de acolo, ai grijă – nu mirosi flori!

Am ajuns să nu mai poți să primești o carte, nici nu știi de unde să îți cumperi apă, pentru că toată lumea în jur îți spune nu achiziționa aia, nu mânca, ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!”, a susținut senatoarea Șoșoacă aflată în studioul Antena 3.

Zilele trecute, co-președintele AUR, George Simion, spunea, la același post TV, referindu-se la senatoarea care îl atacase recent că „ea este o victimă pentru că gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...