De la Casa Albă la catwalk: Trump își face debutul în fashion

Publicat: 18 feb. 2024, 20:59, de Vasile Bahrim, în Internațional
De la Casa Albă la catwalk: Trump își face debutul în fashion

Fostul preşedinte american Donald Trump a lansat o linie de încălţăminte sport, marcând astfel o nouă direcţie de activitate în cariera sa post-prezidenţială. Noua colecție – intitulată „Never Surrender High-Tops” – include pantofi sport aurii cu talpă înaltă, decorați cu steagul american, care se vând la prețul de… 399 de dolari perechea.

Aceştia sunt disponibili pe un site care oferă și alte produse marca Trump, precum apa de colonie și parfumul Victory47, la 99 de dolari flaconul, un soi de omagiu inedit adus numărului de președinte SUA pe care Trump l-ar ocupa, dacă ar fi reales.

Într-o lume a modei care rareori se intersectează cu politica într-un mod atât de direct, colecția de încălțăminte sport a lui Trump pare să calce pe un teren nou. Rămâne de văzut dacă această inițiativă va fi, stilistic, un succes, sau va rămâne doar ca o probă de gust îndoielnic în designul de încălțăminte.

În prima zi de lansare, pantofii s-au epuizat rapid, toate cele 1.000 de perechi fiind vândute în scurt timp. „Cred sincer că va fi un mare succes”, a triumfat Trump.