De la Formula 1, la „inspiraționale”: Pilotul Sebastian Vettel va fi speaker la o conferință virtuală specială

Programmers’ Week a început în urmă cu opt ani în România, ca un eveniment intern. În prezent, evenimentul a devenit inspirațional pentru toți pasionații de tehnologie, la nivel global. Motivându-i să învețe constant, să fie îndrazneți și creativi în gândire, să genereze soluții folosind posibilitățile foarte extinse ale tehnologiei. 

Cognizant Softvision, divizia de inginerie digitala integrata a Cognizant (Nasdaq: CTSH), una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume prezente in Romania, a anunțat agenda Programmers’ Week.

Astfel, Programmers’ Week va prezenta o conferință virtuală specială „Frontrunner” pe 21 septembrie, alături de peste 50 de Tech Talks, pe parcursul lunii septembrie.

Interesant este faptul că evenimentul dedicat industriei tech îi va avea printre vorbitori pe Sebastian Vettel –  pilotul Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1. Pilotul, câștigător de patru ori consecutiv al titlului mondial în marele „circ” al sportului cu motor, va vorbi la conferința Frontrunner, organizată de Cognizant Softvision Cluj-Napoca.

Vettel, schimbare de macaz

Sebastian Vettel a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campion mondial în Formula 1 (2010, 2011, 2012, 2013), toate cu echipa austriacă Red Bull (Infinity la vremea aceea). Trecut pe la Ferarri, germanul și-a încercat norocul și la noua echipă din marele „circ”, Aston Martin, iar recent a anunțat că se va retrage din sportul cu motor la finalul acestui sezon competițional.

Sunt Sebastian, tată a trei copii și soț. Sunt curios și fascinat de oamenii pasionați și talentați. Sunt obsedat de perfecțiune. Sunt tolerant și încăpățânat. Obiectivele mele s-au schimbat acum, vreau să văd cum cresc copiii”, a fost mesajul transmis de Vettel, pe rețelele sociale, când și-a anunțat retragerea, în iulie anul acesta. Se pare însă este atras și de un domeniu inspirational, inovativ,  având în vedere  postura de speaker sus menționată.

Conferința Frontrunner este creată de către oameni tehnici pentru oameni tehnici. Participanții se pot aștepta să creeze conexiuni, să cunoască mai bine comunitatea tech globală și să afle cum pot depăși obstacolele pentru a deveni un lider în carieră și în viață în general”, spune Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...