De râsul curcilor: Tandemul Dedu-Vărzaru a impus un „mentalist” în fruntea delegației României la Campionatul Mondial de Handbal feminin din Spania

De aproape opt ani, Alexandru Dedu conduce Federația Română de Handbal ca pe propria firmă, adică face ce vrea, își umflă buzunarele când vrea și cu cât vrea, în timp ce performanțele echipelor naționale au devenit doar o amintire.

Ultima ”performanță” pe care a omologat-o controversatul Alexandru Dedu și pupila sa cocoțată ca secretar general, Cristina Vărzaru, s-a realizat recent în Spania unde echipa națională feminină participă la Campionatul Mondial.

Surprinzător, conducătorul delegației României nu este un antrenor federal sau o angajat cu vechi ștate în federație, ci un no name venit de unde numai Dedu știe.

Este vorba de ”mentalistul” Cristian Emanuel Fota, dorit expres de Crina Pintea, care se recomandă ca fiind ”mental coach” la echipa de fotbal Rapid București.

Acesta este cel care prin 2018 a făcut obiectul unui dosar de ”pretenţii îmbogățire fără justă cauză” prin care Curtea de Apel București l-a obligat ”să plătească reclamanţilor suma de 140.965 euro” și ”15.055,40 lei cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru plătită în cursul ambelor grade de jurisdicţie în fond”.

Această mișcare demonstrează încă o dată amatorismul managerial al tandemului Dedu-Vărzaru sau mai exact dezinteresul pentru echipa națională.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...