De veghe: Cine sunt cei care îi „păzesc” sicriul Reginei

Cei patru copii ai reginei Elizabeta a II-a păzesc sicriul monarhului la Westminster Hall, încă de miercuri.

Cei mai mici membrii ai familiei regale, prezenți la eveniment sunt Savanah și Isla Philips, Mia și Lena Tindal, nepoatele fiicei reginei, Prințesa Anne. De asemenea, și nepoții regelui Charles al III-a, Prințesa Charlotte și Prințul George au fost prezenți în sala unde sicriul reginei este depus.

Între timp, britanicii au format o coadă kilometrică la intrarea în sală, fiind dispuși să aștepte chiar și 24 de ore pentru a trece pe lângă de sicriul reginei, potrivit dailymail.co.uk.

Pe lângă membri familiei regale, la funeraliile reginei vor participa lideri din toate colțurile lumii, precum Joe Biden, împăratul Naruhito al Japoniei, vicepreședintele Chinei: Chiar și Klaus Iohannis se află pe lista celor care vor asista la depunerea în criptă a reginei Elisabeta a II-a.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...