Decizia luată de Mihai Leu, după ce automobilul pe care îl conducea a lovit doi copii la raliul de la Târgu Mureș

Publicat: 03 iul. 2022, 13:11, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Decizia luată de Mihai Leu, după ce automobilul pe care îl conducea a lovit doi copii la raliul de la Târgu Mureș

Mihai Leu (53 de ani) a reacționat după ce automobilul pe care îl conducea a lovit doi copii la raliul de la Târgu Mureș.

Leu i-a invitat la masă pe cei doi copii şi le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş.

Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine. Chiar am vorbit cu părinţii şi vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, citat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Momopostul pilotului de raliu Mihai Leu a ieşit de pe traseu, sâmbătă, la Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, intrând într-un gard care a lovit doi copii.

Potrivit unei informări a FRAS, cei doi copii, fraţi, aflaţi alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie „de scurte îngrijiri medicale”, însă nu a fost nevoie de transportarea lor de urgenţă la spital şi nici de internare.

Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu şi Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situaţia din clasament nu mai putea fi schimbată”, mai scrie FRAS.

Federaţia Română de Automobilism Sportiv anunţă că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.