Declarație halucinantă a lui Mihai Stoichiţă, după retrogradarea României: „Competiţia asta nu te duce nicăieri’

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a afirmat că importantă este tragerea la sorți pentru preliminarii şi a menționat că naţionala i-a lăsat o impresie bună după ultimele două meciuri.

Am ajuns în Liga C a unei competiţii pe care o respect, dar care nu te duce nicăieri. Te duce la un baraj, dar noi n-am profitat niciodată până acum. Nu e bine ce s-a întâmplat, mi-ar fi plăcut să jucăm cu echipe mai puternice, dar asta este.
Bine că suntem la tragerea la sorţi pentru calificări, n-am pierdut nicio poziţie. E bine că am lăsat impresia asta la sfârşit. Ne-am bucurat că n-am mai văzut de multe ori două meciuri cosnecutive în care să demonstrăm că putem să jucăm foarte bun„, a spus Mihai Stoichiţă, la Sport Total FM.

Naționala de fotbal a României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei-Herțegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. În ciuda victoriei, tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. În schimb, oaspeții au terminat pe prima poziţie și au promovat în Divizia A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole