Demitere surprinzătoare la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Premierul Nicoale Ciucă a demis ieri un secretar de stat de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării care va genera o mulțime de speculații mai ales în zona liberală.

Prin Decizia premierului Nicolae Ciucă nr.426 din 2 august 2022, ”domnul Iulian Vasile Popescu se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării”.

Demiterea acestui secretar de stat lasă loc la mai multe interpretări. Iulian-Vasile Popescu este liberal din Gorj și a candidat fără succes pentru șefia Consiliului Județean în 2020. Este considerat un apropiat al lui Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor și mâna dreaptă a premierului Florin Cîțu.

De aceea, Iulian Vasile Popescu a ajuns consilierul lui Florin Cîțu când acesta era premier, și tot Cîțu l-a numit în septembrie 2021 secretar de stat Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...