Dennis Man le-a pus gând rău următoarelor adversare ale „tricolorilor”: “Dorinţa de a merge la Mondial este foarte mare”

Dennis Man a deschis scorul în victoria României din Islanda, iar după meci, jucătorul legitimat la Parma, a declarat că este încrezător pentru următoarele meciuri.  

Sunt trei puncte importante, ne bucurăm că am reuşit să le luăm, suntem foarte fericiţi. Am reuşit să înscriu cu dreptul, mă bucur, mergem încrezători la următoarele meciuri. Aveam nevoie de încredere, de puţină motivaţie. Luptăm la victorie, cu acest gând intrăm pe teren, am încredere mare în băieţi, suntem un grup grozav. Rezultatul Macedoniei de Nord cu Armenia (n.r. 0-0) este bun pentru noi, mergem încrezători şi vom da totul. Dorinţa de a merge la Mondial este foarte mare, este un vis pentru noi. Mister a avut încredere în noi, ne-a încurajat, ne bucurăm că am reuşit aici, ne-am luat revanşa şi mergem acasă fericiţi. Mă simt foarte bine la naţională, vin cu plăcere, mă bucur când sunt cu ei„, a declarat Man.

Man a vorbit și despre critcile care i-au fost aduse după că a afirmat, pentru frftv, că ascultă manele. „Întrebarea a fost nu ce melodii mă motivează, ci din 30 de meldii câte sunt manele. Dacă unii cred că e mai bine să vorbească despre asta, eu nu am ce să fac„.

Naționala de fotbal a României s-a impus, joi, în Islanda, cu 2-0, în etapa a IV-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);

8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).

Joi, în aceeași grupă s-au mai disputat meciurile Liechtenstein – Germania, scor 0-2, şi Macedonia de Nord – Armenia, scor 0-0.

Clasamentul Grupei J: 1. Amenia – 10 puncte, 2. Germania – 9 puncte, 3. Macedonia de Nord – 7 puncte, 4. România – 6 puncte, 5. Islanda – trei puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...