Deputat mort de la 4 infecții nosocomiale. Familia cere 1 milion de euro despăgubiri de la Spitalul Militar

Familia unui deputat PSD care a murit la vârsta de 49 de ani, din cauza Covid, în urmă cu 2 ani, cere un milion de euro daune Spitalului Militar.

Totul după ce acesta a ajuns să se infecteze cu patru bacterii nosocomiale. Familia a lansat acuzații extrem de grave la adresa medicilor.

Sebastian Radu a murit în perioada pandemiei,  în urma unor complicații apărute după diagnosticarea cu COVID-19.

Potrivit Realitatea Plus, soția și cei 2 copii ai fostului parlamentar au deschis un proces  Judecătoria Sectorului 1 București, solicită despăgubiri de 1.000.000 de euro daune și 40.000 de euro reprezentând cheltuielile cu transferul pacientului în Germania, unde Sebastian Radu a ajuns în septicemie.

Motivul invocat este că infecția generalizată n-a fost cauzată de infectarea cu temutul virus, ci de infecțiile nosocomiale contractate în spitalul românesc și ascunse familiei și medicilor străini.

Spitalul Militar Central a fost obligat să pună la dispoziția familiei Radu mai multe documente medicale din perioada în care fostul deputat a fost internat în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...