Deputat recent exlus din grupul PSD, pe scena protestului AUR

Partidul AUR a organizat sâmbătă un protest în Bucureşti, care a adunat mii de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii. Surpriza protestului a făcut-o Dumitru Coarnă, un deputat exclus din grupul PSD , care a urcat pe scenă alături de George Simion.

Deputatul Dumitru Coarnă a urcat pe scena protestului chiar în momentul în care protestatarii scandau împotriva PSD, partid pe listele căruia a intrat în Parlament.

“Vreau să anunţ plenul Camerei Deputaţilor că, începând de astăzi, domnul deputat Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor şi va activa ca parlamentar neafiliat”, a anunțat liderul de grup al PSD.

Pe scenă, Coarnă a spus că ”trebuie să ne apărăm pământurile și doar noi, cei din stradă, îi mai putem opri”.

Dumitru Coarnă a fost exclus, la începutul lunii aprilie, din grupul PSD de la Camera Deputaților, după ce a fost prezent la o recepție la ambasada Rusiei.

„Am ieşit în stradă pentru copiii României, pentru păduri, pentru companiile care încă sunt ale statului român, dar şi pentru toate celelalte resurse pe care vor să ni le fure”, arată postarea de sâmbătă, pe pagina de Facebook a partidului AUR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...