Deputat USR: „O să-mi cer eu iertare pentru toți miniștrii ai Sănătații”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu (foto) a declarat joi la Antena 3 că protocolul de înmormântare a decedaților Covid-19 este „barbar”, „indecent față de moarte” și „impardonabil”.

Motiv pentru care și-a cerut el scuze pentru această situație, în numele ministrului Sănătății, după ce Vlad Voiculescu nu a vrut să facă acest lucru.

Eu am îngropat 23 de copii. Mă ocup de niste copii foarte bolnavi, de câțiva ani. Știu ce înseamnă să fii alaturi de cei care vor să-și îngroape copiii în condiți decente.

Fac eu ce-ar fi trebuit să facă un demnitar în funcție. O să-mi cer eu iertare pentru toți miniștrii ai Sănătații care au știut sau ar fi trebuit să știe de acest ordin și au lasat ca aceste personae să fie îngropate în condiții dezonorante. Eu îmi cer iertare în numele tuturor.

Acest protocol de înmormântare este barbar, nu e niciun dubiu. Avem o indecență față de moarte. Este impardonabil, indiferent cine este ministru”, a declarat Emanuel Ungureanu, potrivit stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...