Deputatul Dumitru Focșa transmite condoleanțe Ambasadorului Rusiei la București

Publicat: 09 apr. 2024, 09:34, de Vlad Stefan Orjan, în ESENȚIAL , ? cititori
Deputatul Dumitru Focșa transmite condoleanțe Ambasadorului Rusiei la București

Astăzi, deputatul Dumitru Focșa a transmis un mesaj de condoleanțe către Ambasadorul Rusiei la București, E.S. Valery Kuzmin, în urma tragediei petrecute la reședința acestuia, odată cu decesul soției sale.

Într-o declarație oficială, deputatul Focșa și soția sa și-au exprimat profundul regret față de pierderea suferită de ambasador și familia sa în aceste momente dificile. Mesajul lor a fost unul de solidaritate și de sprijin moral în fața acestei tragedii neașteptate.

Tragedia care a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei a atras un val de compasiune și gânduri bune din partea comunității politice și diplomatice din România. Deputatul Dumitru Focșa și-a exprimat dorința ca ambasadorul Kuzmin și familia sa să găsească puterea de a trece peste această încercare grea și și-au oferit sprijinul în această perioadă dificilă.

”În această dimineața, am aflat din presă despre tragedia care a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei în București, E.S. Valery Kuzmin, odată cu decesul soției sale.

Alături de soția mea, transmitem pe această cale sincere condoleanţe și gândul bun de susținere sufletească către ES Ambasadorul Federației Rusiei la București!”, a transmis Dumitru Viorel Focșa.

Această manifestare de solidaritate și compasiune vine în contextul în care Ambasada Rusiei la București nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la acest tragic eveniment.