Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei în București: Soția acestuia a decedat

Publicat: 09 apr. 2024, 08:51, de Vlad Stefan Orjan, în News , ? cititori
Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei în București: Soția acestuia a decedat

Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei în București, Valeri Kuzmin, odată cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat că soția ambasadorului a fost găsită decedată în timp ce se afla în locuința lor.

Potrivit informațiilor furnizate, soția ambasadorului ar fi acuzat brusc o stare de rău și probleme respiratorii. Echipajele de intervenție au fost chemate de urgență, iar la sosirea lor, aceasta se afla într-un șoc cardio-respirator. Cu toate acestea, eforturile medicale de resuscitare au fost în zadar, iar personalul medical a fost nevoit să declare decesul.

Detaliile exacte ale tragediei nu au fost încă făcute publice, iar autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs decesul. Ambasada Rusiei în București nu a emis încă niciun comunicat oficial referitor la acest incident.

Această tristă veste a adus un val de condoleanțe către familia ambasadorului rus și a atras atenția asupra impactului tragic pe care îl poate avea pierderea unei persoane dragi. Comunitatea diplomatică din București și-a exprimat solidaritatea și compasiunea față de familia îndurerată în aceste momente dificile.