Deputatul Marian Mina, „strategul lui Ciolacu și al PSD pe transporturi”, petrecere de pomină pe manele în nordul Capitalei

Noua vedetă TV a PSD, controversatul deputat de Giurgiu Marian Mina-„Scheletu”, deși este doar un simplu profesor de sport, s-a transformat peste noapte în mare specialist in infrastructura rutieră a României. De asemenea, este un mare fan al manelelor și al maneliștilor și nu există petrecere unde acesta să nu țopăie pe ritmuri de manele.

Manelistul deputat PSD, „vrăjit” de… manelele lui Adi Minune

Ultima „performanță” de acest gen a lui Mina „Scheletu” a avut loc aseară la terasa de fițe din nordul Capitalei, La Brasserie. Fără nicio distanțare socială și elementare reguli anti Covid-19, marele strateg al lui Ciolacu pe infrastructura mare de la PSD, „manelistul” deputat de Giurgiu Marian Mina a petrecut ore bune pe ritmurile lui Adrian Minune (vezi filmul).

De fapt, Marian Mina a mai fost amendat anul trecut pentru că nu a respectat regulile privind combaterea coronavirusului. Însă, aseară, „Scheletu” de Giurgiu a fost flancat tot timpul de către afaceristul-paravan de încredere, George Popa, cel care prin firma „Mopa Construct” SRL Giurgiu, unde administrator și acționar este mama sa de 64 de ani, Popa Marcela, a avut acces la multe fonduri publice.

Despre această firmă se știe în Giurgiu că în perioada când Marian Mina era președintele Consiliului Județean, a fost abonată cam la toate lucrările civile decontate din banii CJ Giurgiu.

Mina: Nașule… „Să vină Diaspora / Că noi ne … pe ea”

În perioada când era președintele Consiliului Județean Giurgiu, adică între iunie 2016 și septembrie 2021, Marian Mina, avându-l în spate și alături pe nașul său, baronul PSD Niculae Bădălău, a fost protaginistul unor petreceri de pomină cu maneliști, inclusiv la nunta sa Adi Minune a făcut spectacol. Nu trebuie omis faptul când Marian Mina a fost suprins dansând pe mese la terasă de pe Litoral pe ritmuri de manele (vezi foto).

De asemenea, Marian Mina, finul lui Niculae Bădălău, este cel care a participat și el la petrecerea celebră din 2018 de la restaurantul nașului său de la Bolintin Vale la care lăutarii și mai mulți petrecăreți au cântat „Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea”.

Atunci, Marian Mina era cel care se aude pe înregistrarea video strigându-l pe Bădălău „nașule!”. Acum, manelistul Marian Mina a fost promovat de liderul Marcel Ciolacu, pe funcția de vicepreședinte PSD la nivel central.    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...