Descinderi DNA de amploare la Poșta Română

Mâine dimineață, procurorii DNA vor perturba foarte mult activitatea uneia dintre cele mai mari companii ale statului român, iar impactul va fi devastator.

Potrivit informațiilor noastre, procurorii DNA vor descinde mâine, la primele ore ale dimineții, la mai multe locații ale Companiei Naționale Poșta Română.

Descinderile vizează anumite contracte de prestări servicii încheiate de Poșta Română în ultimii doi ani, dar și anumite decizii controversate ale conducerii acestei companii. În plus, verificările DNA au la bază și un raport al Curții de Conturi a României, după cum se poate observa din documentele din facsimil.

3 COMENTARII

 1. intrebare? Daca maine sau niciodata nu descinde nimeni la posta, dati un titlu la fel de bombastic ca ati gresit si v-ati facut de cacao in disperarea de a va citi cineva si pe voi?
  Este o cerere de documente uzuala cand se fac plangeri penale , nimic mai mult. De unde aceste titluri penibile si o mai bagati si pe aia cu „surse” Daca si voi aveti „surse” acolo…ne-am dus naiba toti cu tot cu tara asta 😀😀😀

 2. Asteptam erata privind scuzele necesare in urma dezinformarii presei si opiniei publice.
  Hai Teleanu, curaj. Hai ca se poate sa recunosti ca ai vrut sa fi primul…ai furat startul dar ai cazut in nas.
  Hai curaj, pune mana si scrie scuze privind dezinformarea de ieri cu descinderea de astazi.
  Patetic, Penibil, Prostesc , alege tu una din cele trei care te caracterizeaza sau chiar pe toate trei.

 3. Sper sa decapiteze DNA ul mafia galbena care s a parașutat la Posta Romana. Nici nu aveți idee ce mantocarii facă acești lipitori de afise. Se comporta ca vătafii pe plantație. Niste ordinari și jeguri umane veniți pe căpătuială. În câteva zile sper sa vedem coada de infractori la porțile DNA ului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...