Descoperire macabră lângă București: rămășite umane carbonizate, găsite într-un autoturism

O mașină care ardea a atras atenția unui trecător, care a anunțat autoritățile. Ajunși la fața locului, pompierii și polițiștii au făcut o descoperire macabră: în portbagaj erau oaseminte carbonizate. Mai mult decât atât, se pare că rămășițele umane fuseseră tranșate

Mașina care ardea era într-un lan de rapiță, la intrarea în orașul Măgurele, iar pompierii ajunși la fața locului au găsit în portbagaj rămăşiţe umane carbonizate, tranşate, maşina neputând fi identificată, în primă fază.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, sâmbătă, de către un bărbat, că la intrarea în orașul Măgurele arde o mașină.

Polițiștii din Măgurele și pompierii au mers acolo pentru cercetări, a anunțat IPJ Ilfov.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă. Verificările şi investigaţiile sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt de drept şi luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, transmite Poliţia judeţului Ilfov.

Verificările și investigațiile sunt continuate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. În sprijinul procurorului au fost trimiși specialiști IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole