Deșeuri din construcții, făcute de Primăria Constanța, aruncate în curtea unei firme

Publicat: 21 mart. 2023, 18:30, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Deșeuri din construcții, făcute de Primăria Constanța, aruncate în curtea unei firme

Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei o societate aflată în subordinea Consiliului Local Constanţa pentru depozitarea a 40.000 de tone de deşeuri în incinta acesteia. Deşeurile provin de la lucrările de reparaţii din municipiu.

Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei societatea Confort Urban, aflată în subordinea Consiliului Local Constanţa, pentru depozitarea a 40.000 de tone de deşeuri în incinta acesteia, deşeuri care proveneau de la lucrările de reparaţii din municipiu.

Garda de Mediu Constanţa a anunţat, marţi, că în urma unui control realizat la SC Confort Urban au fost descoperite depozitate în incinta societăţii deşeuri din construcţii şi demolări. Acestea se află pe o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi, iar cantitatea estimată de comisarii Gărzii de Mediu este de aproximativ 40.000 de tone. Deşeurile provin de la lucrările de investiţii şi reparaţii realizate în municipiul Constanţa. 

Garda de Mediu a amendat SC Confort Urban cu 60.000 de lei şi a cerut eliminarea deşeurilor şi curăţarea terenului. 

SC Confort Urban SRL se află în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanţa.

Potrivit informaţiile de pe site-ul societăţii, activitatea principală o reprezintă lucrările de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, iar cea secundară se referă la lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti.