Deșeuri din construcții, făcute de Primăria Constanța, aruncate în curtea unei firme

Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei o societate aflată în subordinea Consiliului Local Constanţa pentru depozitarea a 40.000 de tone de deşeuri în incinta acesteia. Deşeurile provin de la lucrările de reparaţii din municipiu.

Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei societatea Confort Urban, aflată în subordinea Consiliului Local Constanţa, pentru depozitarea a 40.000 de tone de deşeuri în incinta acesteia, deşeuri care proveneau de la lucrările de reparaţii din municipiu.

Garda de Mediu Constanţa a anunţat, marţi, că în urma unui control realizat la SC Confort Urban au fost descoperite depozitate în incinta societăţii deşeuri din construcţii şi demolări. Acestea se află pe o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi, iar cantitatea estimată de comisarii Gărzii de Mediu este de aproximativ 40.000 de tone. Deşeurile provin de la lucrările de investiţii şi reparaţii realizate în municipiul Constanţa. 

Garda de Mediu a amendat SC Confort Urban cu 60.000 de lei şi a cerut eliminarea deşeurilor şi curăţarea terenului. 

SC Confort Urban SRL se află în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanţa.

Potrivit informaţiile de pe site-ul societăţii, activitatea principală o reprezintă lucrările de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, iar cea secundară se referă la lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...