Deși a fost la un pas de moarte, iubita lui Gicuță din Apărători și-a retras plângerea

Cu toate că a fost la un pas să moară carbonizat, după ce bărbatul a incendiat autoturismul, femeia a decis să-și retragă plângerea.

Nu ar fi prima dată când femeia face acest gest, Chiar în momentul izbucnirii scandalului care a dus la incidentul violent, iubita artistului abia renunțase la o altă cererea pentru ordinul de protecție.

Citeșete și: Femeie răpită și încuiată în portbagajul unei mașini în flăcări

După incidentul de luni, ea a depus o plângere penală împotriva manelistului care o teroriza, însă și-a retras acuzațiile în scurt timp, după ce a fost la un pas să moară. 

Incidentul s-a petrecut pe un câmp, în zona cartierului Sălăjan. Din fericire, femeia a avut prezența de spirit să sune, din portbagaj, la112 și să ceară ajutor, dar și norocul ca salvatorii să intervuină la timp, scrie realitatea.net

Citește și: Un manelist, principalul suspect în cazul tinerei sechestrate în portbagajul unei maşini în flăcări

Între timp, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și, cel mai probabil va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În momentul comiterii agresiunii, acesta era și sub influența drogurilor. 

În spațiul public au apărut și primele imagini din timpul scandalului care s-a finalizat cu închiderea femeii în portbagaj în timp ce mașina ardea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...