Un manelist, principalul suspect în cazul tinerei sechestrate în portbagajul unei maşini în flăcări

Un manelist este suspectat de faptul că și-a răpit iubita, în această dimineață și a pus-o în portbagajul mașinii. Acesta a condus până la marginea cartierului Sălăjan unde a încercat să îi dea foc.

Este vorba, mai exact, de cunoscutul manelist Gicuță din Apărători, care este acuzat că și-a sechestrat iubita în portbagajul unei mașini în flăcări.

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la o datorie de 1500 lei. Conflictul a degenerat, iar bărbatul, pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, a forțat-o pe tânără să intre în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a incendiat mașina. 

Din fericire, tânăra a apucat să sune la numărul de urgență 112. Și chiar dacă era foarete speriată, aceasta a reușit să dea detalii relevante despre situația în care se afla.

La scurt timp după apel, mai mulți polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele și au mers la locul faptei.

La momentul sosirii echipajelor de salvare, mașina ardea pe câmp. Aceștia au forțat portbagajul mașinii și au scos-o pe tânără la timp. După ce au scos-o pe tânără, polițiștii s-au stins focul cu ajutorul unor extinctoare.

Alți doi polișiști au pornit pe urmele agresorului, pe care l-au găsit într-o benzinărie. L-au supus testării cu etilotestul și drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l și rezultatul a ieșit POZITIV la cocaină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...