Deși este inculpat de DNA, nimic nu l-a oprit pe Adrian Chesnoiu să redevină vicepreședinte PSD Olt

Fostul ministru al Agriculturi Adrian Chesnoiu, inculpat de DNA pentru că a intervenit ca anumite persoane să fie angajate în direcţii judeţene, a fots reales în funcţia de vicepreşedinte al PSD Olt. 

Am dovedit că suntem o echipă matură care are forţa să susţină interesele Oltului şi ale oltenilor”, a transmis Chesnoiu.

”Realegerea mea în funcţia de vicepreşedinte al PSD Olt mă onorează şi mă bucură deopotrivă, oferindu-mi şansa să fiu parte în proiectul de dezvoltare a comunităţii noastre.

Continuăm să ducem mai departe iniţiativele bune începute în Olt şi ne păstrăm unitatea prin dragostea pentru judeţul nostru şi locuitorii săi. Alegerile conducerii PSD Olt au confirmat încrederea în liderii care au condus în ultimii ani destinele judeţului nostru”, a scris, miercuri, pe Facebook, Adrian Chesnoiu.

Acesta l-am felicitat pe Marius Oprescu pentru funcţia de preşedinte pe care o va deţine în continuare şi pe Emil Moţ pentru cea de prim-vicepreşedinte.

”Am dovedit că suntem o echipă matură care are forţa să susţină interesele Oltului şi ale oltenilor. Avem credinţă, avem voinţă, avem puterea de a schimba în bine destinele noastre”, a mai scris Chesnoiu.

În 26 octombrie, DNA a anunţat că fostul ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu este cercetat penal, fiind acuzat că a intervenit ca anumite persoane să fie angajate în direcţii judeţene, acestea fiindu-le transmise subiectele acordate la examene.

1 COMENTARIU

  1. PENTRU PSD este NORMAL acest Lucru ! PSD-ul Promoveaza DOAR Hotii, Sarlatanii, primitorii de MITA , si pe cei cu Diplome SUSPECTE ( Exemplul cel mai BUN : Alfred Simonis, Absolvent al UNEI Facultati de DREPT, la Timisoara, intr-o Universitate Care NU Era ACREDITATA !! ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...