Despre o înșelăciune criminală. Despre niște răspunsuri necesare. Despre răspunderi și responsabilități

Anunțul pe care l-am făcut public, acum câteva zile, despre mult prea grăbita plecare la Domnul a fratelui meu, Florin Mircea, a adus un val de mesaje de condoleanțe – pentru care vă mulțumesc din suflet!

Dar a adus și multe, foarte multe mesaje despre situații similare în care oameni tineri și foarte tineri au plecat și ei prematur, ca urmare fie a unor cancere galopante (cele mai multe la plămâni), fie a unor boli cardiace sau avc-uri. „Coincidența” face ca mai toate aceste cazuri să fi survenit la persoane tinere sau în puterea vârstei… persoane vaccinate!

Știu… unii vor spune că am o „obsesie” cu vaccinarea. Le voi răspunde: NU, nu vaccinarea mă obsedează, ci efectele vaccinării!

Zecile, de fapt sutele sau chiar miile de oameni tineri care au pierit în urma administrării unui tratament recunoscut ca fiind unul experimental, cel puțin până în Decembrie 2023 (!), asta nu îmi dă pace!

Cu atât mai mult, cu cât și fratele meu a căzut victimă aceleiași înșelăciuni criminale.

Ultima „poveste” de acest gen mi-a fost spusă de un tânăr corporatist care, în februarie 2023, a plecat la schi cu o familie de tineri care îi sunt și colegi. Azi, soția prietenului lui, o doamnă de doar 36 de ani, mamă a unui copil, este într-o fază gravă, foarte gravă (vreau să sper că nu terminală) de… cancer la plămâni, da! ca fratele meu, ca multe alte zeci, sute, mii de persoane!

„Povești” similare găsiți cu zecile în postarea mea din 4 decembrie 2023, postare făcută cu câteva ore înainea înmormântării fratelui meu.

Acum, la 3 ani de la începutul „vaccinării anti-covid” în România, toată această situație, cunoscută nu doar de public, ci în mod sigur și de către autorități, naște o obligație firească:

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII TREBUIE SĂ PREZINTE INCIDENȚA ȘI MORTALITATEA ÎN RÂNDUL PEROANELOR VACCINATE CA URMARE A CANCERELOR, AFECȚIUNILOR CARDIACE ȘI ATACURILOR VASCULAR-CEREBRALE ÎN RÂNDUL PERSOANELOR VACCINATE, DAR ȘI NEVACCINATE (pentru a se putea stabili în mod obiectiv dacă aceste afecțiuni au fost cauzate de vaccinare), PE CATEGORII DE VÂRSTĂ.

Dacă și dvs. doriți să adresați o astfel de cerere către Ministerul Sănătății condus de Rafila și de către prim-ministru, găsiți un model în link-ul de mai jos:

https://t.me/DanMVChiticNecenzurat/2713

Noi, cei din Coaliția pentru Națiune și (vreau să cred) toate partidele din Blocul Suveranist Român vom depune această cerere astăzi, cerere prin care vom solicita următoarele informații, solicitare pe care o fac publică prin prezenta postare:

1. Care este numărul de cazuri de AVC-uri (accidente vasculare cerebrale) în perioada 2018-2020?

2. Care este numărul de cazuri de AVC-uri (accidente vasculare cerebrale) în perioada 2021-2023, defalcat pe persoane vaccinate și nevaccinate?

3. Care este numărul de cazuri de cancer depistate în perioada 2018-2020?

4. Care este numărul de cazuri de cancer depistate în perioada 2021-2023, defalcat pe persoane vaccinate și nevaccinate?

5. Care este numărul de cazuri de boli autoimune depistate ca fiind declanșate  în perioada 2018-2020?

6. Care este numărul de cazuri de boli autoimune depistate ca fiind declanșate  în perioada 2021-2023, defalcat pe persoane vaccinate și nevaccinate?

7. Care este mortalitatea în perioada 2018-2020?

8. Care este mortalitatea în perioada 2021-2023?

9. Care este natalitatea în perioada 2018-2020?

10. Care este natalitatea în perioada 2021-2023?

11. Care este mortalitatea în perioada 2021-2023 în rândul persoanelor nevaccinate?

12. Care este mortalitatea în perioada 2021-2023 în rândul persoanelor vaccinate?

Având în vedere că vaccinurile anti-covid sunt în continuare achiziționate de guvernul României și oferite ca tratament cetățeanului român, vă solicit respectuos să îmi comunicați în termenul legal și următoarele informații:

13. Care sunt contraindicațiile actualizate ale fiecărui vaccin disponibil ținând cont de prospectele acestora și de efectele adverse înregistrate la nivel mondial până la această dată?

14. Ce anume analize trebuiesc făcute înainte de vaccinare în funcție de fiecare vaccin în parte și de contraindicațiile specifice ale acestuia?

15. Care este gradul de autorizare de către Ministerul Sănătății al fiecărui vaccin existent și pe ce bază a fost dată respectiva autorizare?

16. Ce medic trebuie să urmărească evoluția medicală a persoanelor vaccinate în urma vaccinării și pe ce perioadă?

17. Există la această dată un set de proceduri medicale / scheme de tratament stabilit pentru fiecare tip de efect secundar advers în funcție de fiecare vaccin existent pe piață?

18. Cine își asumă răspunderea civilă (respectiv penală) a unui eventual malpraxis, respectiv a efectelor adverse survenite în urma injectării cu un vaccin ca o consecință a recomandării eronate a administrării unui vaccin cu nesocotirea problemelor medicale ale subsemnatului?

19. Având în vedere că numărul efectelor secundare suspectate ale vaccinurilor  înregistrate în Baza Europeană de date  privind rapoartele despre presupusele reacții adverse la medicamente, există la această dată echipe de lucru mixte cu specialiști ai ministerului sănătății și respectiv ai producătorilor vaccinurilor propuse de către minister?

20. Care este suma destinată pentru despăgubirile datorate de către Statul român către victimele efectelor adverse ale vaccinurilor suportat de către producătorii vaccinurilor care protejează de CoVid?

Până când vom primi informațiile solicitate nu pot să spun decât:

Dumnezeu să odihnească în pace sufletele victimelor vaccinării anti-covid!

Cât despre cei responsabili de crima în masă săvârșită în ultimii 3 ani prin administrarea unor tratamente experimentale… sper ca Dumnezeu, dacă nu chiar și justiția noastră lumească, să îi facă să plătească încă de aici, de pe Pământ, și cât mai repede, crimele comise!

Fie ca Domnul să răsplătească fiecăruia după faptele sale!

Mai multe articole...

Cele mai citite articole