Destinul tragic al Gildei Manolescu, din filmul „Maria, Mirabela”. Răpită și violată, actrița a murit la 34 de ani!

Gilda Manolescu și Medeea Marinescu aveau 6 ani când au jucat în filmul de mare succes în România anilor 80, „Maria, Mirabela”. Și dacă Medeea Marinescu a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe, prietena ei, Gilda Manolescu, a avut un destin tragic, iar la vârsta de 34 de ani s-a stins din viață.

Gilda Manolescu a plecat din România în Germania și a renunțat la actorie pentru balet. Ulterior, actrița s-a cuplat cu un tânăr care avea probleme cu consumul de substanțe interzise și din cauza acestuia a trecut printr-un accident cumplit. N-a mai putut face balet, iar asta a aruncat-o într-o depresie cruntă.

Pentru a face o mare schimbare în viața ei, Gilda s-a angajat la o florărie, dar într-o zi când se întorcea acasă a fost răpită de un fost pușcăriaș. Actrița a fost captivă timp de trei zile și abuzată sexual.

Din păcate, starea actriței s-a înrăutățit, iar la vârsta de 34 de ani a decedat. Cauza decesului ar fi fost insuficiența renală, după cum a povestit mama Gildei în presă.

Ea a ieșit afară și s-a pornit spre casă. În preajma ei s-a oprit o mașină, din care a sărit un bărbat și a imobilizat-o cu un spray. Timp de trei zile, acesta a violat-o. A fost oribil. Starea sănătății Gildei s-a înrăutățit. În cele din urmă, ea a murit în urma insuficienței renale’, a spus mama Gildei, potrivit unica.

După ce Gilda Manolescu a plecat din România, Medeaa Marinescu a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu ea după Revoluție, dar nu a primit niciun răspuns.

„Am încercat să iau legătura cu ea însă nu am reuşit. Gilda a murit. Am aflat după ce am primit un telefon de la cineva care era prieten cu mama ei. Am fost şocată. (…) Uneori, pentru a supraviețui, pentru a ne mișca înainte, nu trebuie să dăm nimic uitării. Haideți să-o păstrăm în memoria noastră pe Gilda așa cum am cunoscut-o în Maria, Mirabela’, a declarat actrița în cadrul unui interviu pentru un post sovietic de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...