Detalii din contractul prenupţial dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck: Au trecut de câte ori trebuie să facă sex pe săptămână

Presa internațională scrie că în contractul prenupţial întocmit între Jennifer Lopez şi Ben Affleck este trecut de câte ori trebuie să facă sex pe săptămână cei doi.

Cele două vedete s-au logodit vara trecută. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au trecut în contractul prenupţial angajamentul de a face sex de cel puţin 4 ori pe săptămână

Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt în centrul atenţiei. După anunţul unei nunţi iminente (a cărei dată nu se ştie încă) între cântăreaţă şi actor, acum apar şi zvonuri despre contractul lor prenupţial, care pare să conţină o clauză foarte detaliată şi în ceea ce priveşte viaţa intimă.

Conform dezvăluirilor celor de la „Esquire”, J.Lo. ar fi cerut (şi ar fi obţinut) ca în acord să fie inclus un angajament de a face sex de cel puţin 4 ori pe săptămână.

Motivul solicitării ar fi acela de a evita infidelitatea şi pierderea dorinţei, asta garantându-le amândurora să ţină vie flacăra pasiunii.

Lopez are vârsta de 53 de ani, iar Affleck – 49 de ani. Cei doi au mai fost logodiţi între 2002 şi 2004. Ar fi trebuit să se căsătorească, dar momentul n-a mai avut loc.

Atunci, printre motivele despărţirii s-ar fi numărat o cerere a lui J.Lo. de aceea de a obţine o despăgubire de 5 milioane de dolari, în cazul în care Affleck ar fi înşelat-o.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...