Detalii șocante în cazul minorei agresată sexual în ambulanța pe care o solicitase de urgență

O fată din Teleorman, în vârstă de 17 ani, a fost agresată sexual în autospeciala Serviciului Județean de Ambulanță pe care o chemase, la 112, pentru că s-a simțit rău.

Tânăra, din localitatea Pietroșani, a acuzat dureri în tot corpul și simptome de răceală, însă asistentul care a venit la solicitare a dezbrăcat-o și a acționat în alte scopuri decât cele medicale. Cadrul medical, un bărbat de peste 50 de ani, i-a adresat acesteia întrebări care nu aveau legătură cu simptomele fetei. Acesta a întrebat-o dacă o doare când face sex, cum face sex, dacă îi place că penisul să se miște mai tare sau mai încet în vagin când întreține relații sexuale și a filmat-o. Ambulanțierul neagă acuzațiile și spune că a aplicat protocolul.

Mama fetei a depus plângere la poliție.

Precizările IPJ Teleorman

La data de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către o femeie din comuna Pietroșani, județul Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 25 /26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani, ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanțe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Ciuca a facut marele anunt! ”PNL va avea candidat la prezidentiale”

Nicolae Ciucă a făcut marele anunț! A vorbit de la Buzău...

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a fost prezent la lansarea candidaților PNL Buzău pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Președintele...

Un fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, candidatul PSD pentru...

Un fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Aurel Mohan, preşedintele interimar al PSD Bihor candidează pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor....