Dezastru la mormântul artistei Ileana Ciuculete! Sicriul regretatei cântărețe va fi mutat din cimitir

Ileana Ciuculete a murit în 2017, însă liniștea nu s-a așternut peste trecerea ei în lumea de dincolo, nici până acum. Mormântul regretatei artiste Ileana Ciuculete nu poate fi îngrijit de copiii ei. Mai mult, crucea de la capul cântăreței este crăpată și necesită restaurare. Acest lucru nu va fi însă posibil.

Trupul neînsuflețit al artistei Ileana Ciuculete va fi mutat din cimitir

Ileana Ciuculete s-a stins la numai  65 de ani în urma unei lupte dure cu o boală nemiloasă. Cei care i-au îndrăgit muzica au primit atunci cu greu vestea. În urma morții cântăreței, a izbucnit un război crunt între fostul ei soț, Cornel Galeș și copiii Ilenei Ciuculete.

După scandaluri, acuzații fără precedent și un proces anevoios, lucrurile s-au încheiat tragic și pentru cel alături de care cântăreața și-a trăit ultimii ani. Cornel Galeș a murit în urma unui accident de mașină în Spania. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost repatriat și îngropat alături de cel al artistei.

Acum, fiii artistei Ileana Ciuculete vor să mute sicriul mamei lor în alt cimitir. Totul din cauza unui context birocratic care le interzice să poată avea grijă de mormântul respectiv.

Cum s-a ajuns la o astfel de situație

Băieții regretatei Ileana Ciuculete nu găsesc în urma decesului lui Cornel Galeș, actele locului de veci al mamei lor. Din acest motiv nu pot achita taxa anuală a acestuia. De altfel, administrația cimitirului Străulești 2 le interzice să facă lucrări de reabilitare a crucii sau a mormântului. Deși crucea este crăpată și are nevoie de o reparație, acest lucru nu poate fi făcut de familie.

Acesta este motivul pentru care băieții regretatei cântărețe au luat decizia de a muta sicriul mamei lor într-un loc de veci nou. Legea din România nu le permite însă să pună în practică acest lucru decât după 7 ani de la deces.

Citește și Dosar penal în cazul cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian. Medicii sunt anchetați

Băieții artistei Ileana Ciuculete sunt deciși să aștepte până atunci  pentru a soluționa totul.

„Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic”, a explicat fiul regretatei artistei Ileana Ciuculete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...