Dezastrul de la Enel te poate lăsa fără clienți, bani și contracte

Italienii de la Enel pleacă din România în curând și se comportă ca și cum nimic nu îi mai interesează. Își bat joc de clienți, nu răspund la apeluri, le ia câteva zile să schimbe un cablu și se fac că plouă atunci când provoacă pierderi unor firme.

Conducerea Enel se află pe picior de plecare până vin grecii de la PPC. Din această cauză, lasă de izbeliște cam toate reclamațiile clienților. De altfel, percepția celor care depind de distribuția Enel (Muntenia Sud, Banat, Dobrogea) este dezastruoasă dacă ne uităm în spațiul public, pe rețelele de socializare, etc. Ziarul nostru a reclamat de asemenea tot felul de pericole publice pe care Enel trebuie să le rezolve.

Acum vă prezentăm un caz în care din cauza Enel poți pierde bani, clienți și contracte.

Un TV screen, amplasat pe Bulevardul Cantemir, din Capitală, nu funcționează din lipsă de curent de joi, 14 septembrie. Firma care-l operează riscă să își piardă clienții pentru că Enel Distribuție nu intervine.

Un cititor Puterea ne-a relatat un caz mai special ce se petrece în zona bulevardului Cantemir din Capitală. Un TV Screen, acel ecran mare pe care se derulează spoturi publicitare în spații publice, a rămas fără curent de joi, 14 septembrie, ora 17. Pe acel TV Screen rulează spoturi pentru care s-au semnat contracte. Un reprezentant al companiei care operează respectivul TV Screen a sunat la Enel și de abia vineri, 15 septembrie, ora 10, cineva de la firma de distribuție, E-Distribuție Muntenia a răspuns.

”Vineri, la ora 10, mă sună cineva de la Enel, cu număr privat. Mă plâng că nu am curent la TV Screen, că pierd clienți, bani, contracte, pentru că nu mai rulează spoturile. Zice: ”Aoleu mamă, vedem ce putem face”. Îi dau detalii: lângă contoarul meu este contoarul de la fântâna atreziană. Și zice: ”Da, acolo trebuie înlocuit un cablu, da’ nu știam că e și TV-ul acolo”, îmi răspunde omul de la Enel. El știa că fântâna arteziană din zonă nu are curent, dar nu și TV Screen-ul. ”Înlocuim cablul și se rezolvă”, mi-a spus reprezentantul Enel. Nici până azi nu am curent la TV Screen! Cine suportă pagubele produse de nefuncționarea acestuia?” ne-a spus cititorul.

Așa arată contoarul de joi, ora 17:

Așa arătă fântâna arteziană și TV Screen-ul atunci când sunt alimentate cu energie electrică:

Lucrătorii de la E-Distribuție n-au dibuit că lipsa de curent de la fântână ar putea afecta și alți consumatori din zona Budapesta, bulevardul Cantemir.

Stâlpul, pericol public

Isprăvile Enel Distribuție din Capitală nu se opresc însă aici. Recent, publicația noastră a atras atenția că la intrarea în Orășelul Copiilor din București se află un stâlp de electricitate care reprezintă un adevărat pericol public. E foarte crăpat și lipsit de inelele care, probabil, într-o vreme îl țineau cât de cât legat.

Responsabili pentru acest stâlp sunt cei de la E-Distribuție Muntenia, compania care distribuie curent în Capitală, primăria neputând interveni. E-Distribuție Muntenia aparține încă italienilor de la Enel. Lângă acest stâlp se află terasa Nedelya.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole