Dezvăluiri mondene: Cine o însoțește în călătorii pe Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este pasionată de călătorii și organizează câte o „escapadă” de fiecare dată când are ocazia. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre persoana care o însoțește în aventurile sale.

Multă lume crede că este vorba despre iubitul ei, însă realitatea este alta. Cântăreața a mărturisit că, în viitorul apropiat, și-ar dori să viziteze America Latină și SUA, însă este mulțumită și de felul în care s-a dezvoltat turismul românesc, motiv pentru care se va mai plimba și prin țară o perioadă.

Călătoresc pin țară, prin tot felul de locații superbe. Cui nu îi place să călătorească și afară și mi-aș dori ca în viața asta să ajung în cât mai multe locuri. Îmi doresc să mai ajung și în Asia, că am fost doar în Japonia și a fost foarte frumos.

Pensiuni care arată ca în Elveția, Austria, Italia, experiențe de cazare foarte faine, care îmbină și confortul, dar și un design interesant. Eu sunt super pasionată de design de interior. Locurile nu mai zic, sunt spectaculoase. La munte, între stânci, cu piscine infinity, în care ai niște priveliști spectaculoase. Chiar sunt locuri de văzut în țara asta și mă bucur că oamenii cred că eu pot să promovez în mod frumos locațiile astea, să le pun în valoare și chiar mă cheamă”, a declarat Alexandra Ungureanu, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Alături de…cineva

Alexandra Ungureanu a susținut că are „parteneri de vacanțe”, însă călătorește și alături de …cineva.

Am și eu niște parteneri de vacanțe, oamenii cu preocupări comune se adună. E vorba despre prietenii mei (…). Prieteni fotografi, vloggeri, călătorim în gașcă (…) Când vreau să merg în cuplu, se rezolvă cumva. S-ar putea. Nu mai zic că sunt singură, că după aceea sare toată lumea pe mine. Nu vă spun, am și eu o viață frumoasă, atât”, a încheiat aceasta.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole