Diagnostic Horea Vușcan: Cine plătește și cine se îmbogățește din finanțările europene?

Publicat: 29 mart. 2023, 21:00, de Simona Tanasescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Diagnostic Horea Vușcan: Cine plătește și cine se îmbogățește din finanțările europene?

Finanțările Europene sunt și continuă să fie o problemă cu multe necunoscute la nivelul României, ce afectează cetățeanul de rând. Despre această problematică, având drept “arme” adevărul și cuvântul asumat, în stilul său caracteristic, primim mai multe informații din partea omului de afaceri, Horea Vușcan.

“ Finanțările europene sunt o altă escrocherie inventată de politicieni și de funcționarii publici. Ele vin și taxează oamenii care muncesc și, care ar avea nevoie de bani pentru a se putea dezvolta. Iau banii de la aceștia pentru a-i da nomenclaturii de partid.

Cine se îmbogățește?!

Păi funcționarul public care plimbă hârtiile din stânga în dreapta și își justifică existența pe mii de euro lunar. Următorii sunt consultanții, acei oameni care primesc 10 % din valoarea investițiilor pentru că ei știu cum să scrie proiectul pentru ca să treacă și, știu cui să-l împingă, astfel încât proiectele tale să treacă. Dar, acești oameni, de multe ori scriu proiecte care nu au nicio sustenabilitate economica. De aceea vedem tot felul de investiții inutile. Vedem pensiuni care au fost construite de trei ani de zile – dau faliment, vedem terenuri de tenis și de fotbal făcute în mijlocul câmpului… dar nu contează atâta timp cât ai cumpărat panourile electrice și ai angajat țigani și ești pro minorități sexuale”, spune Horea Vușcan, într-o postare publică, făcută pe contul său de TikToc și de YouTube.

Citește și Diagnostic Horea Vușcan: „Prietenul e cel mai periculos om!”