Diana Șoșoacă, consiliată de un agent Mossad! Soțul deputatei face acuzații grave

Publicat: 27 feb. 2024, 14:43, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Diana Șoșoacă, consiliată de un agent Mossad! Soțul deputatei face acuzații grave
Diana Sosoaca, consiliata de un agent Mosad

Silvestru Șoșoacă a acordat recent un interviu în care a vorbit despre scandalul iscat între el și soția sa, dar și despre cine o sfătuiește pe Diana Șoșoacă. În plus, lasă să se înțeleagă că excluderea sa din partidul SOS, chiar de Dragobete, a fost o declarație de Dragoste, însă pentru altcineva.

Diana Șoșoacă și-a exclus soțul din partidul SOS și pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Nici politică, nici de altă natură. Partenerul de viață al senatoarei, Silvestru Șoșoacă, a acordat recent un interviu în care a recunoscut cu mâna pe inimă că Diana Șoșoacă a pierdut contactul cu realitatea și a devenit foarte înfumurată, după ce a devenit senator de România.

„Degradarea relației noastre a început după obținerea funcției de senator de către Diana. Și după, bineînțeles, pierderea contactului cu realitatea. Știți cum e, când un om ajunge ba cu putere, ba cu avere, ba cu poziție socială, simte nevoia să, nu știu, să se dea mare. Să epateze în mod exagerat. Iar Diana era maestră la așa ceva. Și, din păcate, asta a dus și la degradarea relației noastre”, a spus Silvestru Șoșoacă pentru digi24.ro.

Politica, bat-o vina, a intervenit între cei doi parteneri. Silvestru Șoșoacă are însă și alte bănuieli, după cum puteți vedea în rândurile de mai jos.

„Diana are și o nebunie cu controlul, să controleze tot în jurul ei, inclusiv pe mine, da, pentru că păream doar un obiect pentru ea. Ea e extraordinară pe PR și comunicare. E magnifică. Eu sunt maestru pe HR și pe organizare. Insista să facă și treaba mea, făcând praf lucrurile în partid. A oprit organizarea partidului, a blocat-o, am ajuns la certuri. Până când am ajuns să ne certăm ca chiorii, din păcate”, a mai spus partenerul de viață al Dianei Șoșoacă.

Bărbatul susține că Diana Șoșoacă are mai mulți consilieri. Pe unii îi plătește, pe alții nu. Ei bine, din ultima categorie spune că senatoarea are un consilier care vrea să îi facă praf cariera. Este șeful MISA pe Europa și îl suspectează că este, de fapt, agent Mossad.

„Nu dau nume concrete. Șă-și asume ea, că sunt consilierii ei. Unii plătiți, unii neplătiți, bineînțeles. Sunt mulți binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele năstrușnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins în acte. Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad. Adică un om care vrea să-i facă cariera politică praf”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Cât despre excluderea lui din partidul SOS, chiar de Dragobete, bărbatul are bănuiala că a fost, de fapt, o declarație de dragoste, însă pentru un alt bărbat.

„Iată că mi-a făcut-o de Dragobete. Ca să arate probabil cuiva faptul că nu mai e cu mine și, poate, numai cu respectivul. A fost o declarație de dragoste indirectă, sacrificându-mă pe mine în mod simbolic pe altarul partidului”, a mai spus bărbatul.

Încă nu se știe dacă Diana și Silvestru Șoșoacă au divorțat, însă bărbatul i-a cerut jurnalistului să folosească numele de Diana Ivanovici, nu Șoșoacă, Ivanovici fiind numele senatoarei dinaintea căsătoriei.

Între timp, a venit și răspunsul MISA pentru Silvestru Șoșoacă! Reprezentanții MISA spun că nu au nicio legătură cu cei doi soți sau cu alți lideri politici și vin cu o recomandare pentru Silvestru Șoșoacă.

MISA îi răspunde lui Silvestru Șoșoacă

„Școala de yoga ezoterică integrală MISA precizează că nu are legătură cu niciunul dintre soții Șoșoacă. Asociația noastră are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de yoga, nu are obiective politice și nici nu se amestecă în disputele familiale. De altfel, practica yoga oferă numeroase tehnici și metode de gestionare a stresului și de armonizare a relațiilor interumane, fiind incompatibilă cu astfel de manifestări publice exhibiționiste de prost gust, motivate de o jalnică dorință de răzbunare și/sau de apetitul pentru scandal.

Respingem orice asociere între MISA și vreun lider politic actual și îi solicităm domnului Silvestru Șoșoacă să își rezolve problemele personale în familie, ca orice bărbat, iar pe cele de partid, în partid, fără să arunce cu noroi în MISA și să insulte mii de cursanți făcându-i „sectanți” pentru a câștiga capital de imagine prin scandaluri publice. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale pe care le considerăm necesare”, precizează comunicatul MISA.