Diana Șoșoacă, noi mărturisiri despre excluderea sa din AUR: Totul a pornit de la bani

Diana Șoșoacă continuă să lanseze acuzații grave după excluderea sa din AUR. Senatoarea spune că scandalul izbucnit în partid după excluderea sa a pornit de la bani.

Șoșoacă susține că liderii partidului cereau o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

De asemenea, senatoarea mai susține că membrii AUR din provincie ar fi obligați să se cazeze la hotelul lui Marius Lulea, care ar fi „actualul președinte AUR în acte”, relatează Europa Liberă.

„Totul a pornit de la bani pentru că ideologie nu există”, a declarat Șoșoacă.

Senatoarea a adăugat că actuala conducere a partidului a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară.

În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”, a mai spus senatoarea.

Șoșoacă mai spune că parlamentarii AUR trebuie să dea pe lună 2.000 de lei către partid.

„Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a precizat senatoarea, potrivit sursei citate.

Mai mult, Șoșoacă mai spune că parlamentarii AUR au fost puși să încheie contracte de leasing cu o „societate din sfera AUR pentru achiziționarea de autoturisme Logan”.

„Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole