Diana Șoșoacă, după ce a fost exclusă din AUR: M-a amenințat cu bătaia și a ridicat palma la mine

Diana Șoșoacă a lansat acuzații grave după ce partidul AUR a decis să o excludă. Ea spune că fostul său coleg de partid, Sorin Lavric, ar fi amenințat-o cu bătaia.

„Nu eu m-am luat, ci ei s-au luat. Ultima a fost când Sorin Lavric a ținut cu USR și mi-a închis microfonul, în Senat, pentru că m-am revoltat împotriva PNL, USR și UDMR de la guvernare și ar trebui să cer voie pentru discursurile mele în interiorul partidului. Ori, conform Constituției, după alegere, fiecare votează conform conștiinței sale. „Cum mi-am permis să îi fac criminali?”, așa m-a întrebat Lavric. Mi se trage și de la Comisia de Abuzuri, pentru că am avut o plângere împotriva Ralucăi Turcan. Mi s-a spus că „cum îmi permit? Dragă Diana, comisia asta a fost înființată ca să fie!” Am 500 de dosare pe rolul comisiei de abuzuri, după numai o lună, iar toate îmi sunt adresate mie”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

Diana Șoșoacă, acuzații grave

Senatoarea spune că liderul AUR, George Simion nu i-a spus niciodată nimic, însă l-a anunțat că va pleca din partid, fiindcă nu poate suporta un „astfel de tratament”. Șoșoacă a mai spus că Sorin Lavric a folosit „un limbaj de maidan și a ridicat palma” la ea.

„E prea devreme ca să fie ”târziu”! Mi-au zis, despre petrecerea de la Iași, cum de mi-a venit ideea asta fantastică?! Domnul Târziu mi-a spus acum o lună că trebuie să înțeleg că nu mai suntem în campanie electorală, că trebuie să fim un partid serios și să ne facem treaba. Mi-a spus că nu trebuie să dau totul. În afară de George Simion și de mine, nimeni nu a mai mers pe aceeași linie. Simion mi-a spus să nu fac vreun pas greșit și i-am spus că nu pot să stau într-un loc în care mi se pun cătușe și botniță. Nu pot să tac și să nu mai vorbesc. Nu mă voi dezice de linia mea, am luptat pentru popor, pentru dreptate, împotriva abuzurilor și corupției”, a mai declarat Șoșoacă.

Ea spune că George Simion este probabil șocat de ce a făcut Claudiu Târziu, pe care nu l-a văzut niciodată în campania electorală.

„Nu mă duc nicăieri, eu sunt Neamul Românesc. Eu nu mă pot alia cu partidele împotriva cărora am luptat. O să mai vedeți excluderi, demisii, nu vă spun ce e în Parlamentul ăla. Eu cred că trebuie să ne respectăm și să ne vorbim frumos, nu cu atitudinea arogantă de șef”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor. Deputatul Dan Tanasă a explicat de ce a luat partidul această decizie.

Conform deputatului AUR, decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...