Diana Șoșoacă, preluată de o ambulanță Smurd. Senatoarea acuză că a fost bruscată de Jandarmerie

Publicat: 12 iun. 2024, 15:36, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Diana Șoșoacă, preluată de o ambulanță Smurd. Senatoarea acuză că a fost bruscată de Jandarmerie
sursa: captura de ecran/ tiktok

Diana Șoșoacă a fost preluată de o ambulanță Smurd, după ce acesteia i s-a făcut rău. Senatoarea a mers în fața unui sediu al BEC, unde a protestat, pe motiv că au fost furate voturi. Aceasta a provocat un scandal de zile mari, s-a opus insistențelor jandarmilor de a se calma și acuză acum că aceștia au bruscat-o.

Diana Șoșoacă, în prag de leșin

Diana Șoșoacă a provocat un scandal de proporții la sediul Biroului Electoral de Sector 2. Ea a încercat să spargă cordonul de jandarmi și a insultat forțele de ordine, pe motiv că, în camioanele care au sosit la fața locului, se aflau voturi furate.

Senatoarea a fost preluată de o ambulanță SMURD după ce i s-a făcut rău în timpul unui protest. Aceasta a fost la un pas de leșin, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri de specialitate. Medicii au declarat că ar avea tensiunea foarte crescută din cauza agitației prin care a trecut.

Înainte de acest incident, Șoșoacă s-a împins și s-a certat minute în șir cu jandarmii. Aceasta a încercat să treacă printre aceștia și, ulterior, tot ea a declarat că a fost abuzată de către aceștia.

„Să aibă uniformă și să aibă ecuson, în momentul în care sacii se descarcă trebuie completat un proces verbal de predare primire. Omul care predă și își asumă în conformitate cu legea penală și omul care primește și își asumă în conformitate cu legea penală.

Jandarmii au obligația să apere, pentru că ei trebuie să apere valorile democratice, nu să stea să păzească hoții. Aici nu se știe câți saci sunt, nu se știe cine i-a predat, habar nu ai!

Alea toate trebuie numărate, sunt la grămadă atât voturi numărate și necontestate vezi doamne, nu există loc unde să nu fi contestat deci este o minciună, precum și voturi anulate și voturi nule, deci sunt voturi laolaltă are trebuiesc duse și distruse de ei.

Ăștia sunt niște neica nimeni, care nu au fost legitimați, n-au ecuson, nu știm ale cui sunt”, a spus Diana Șoșoacă, înainte de a începe să se simtă rău.

Șoșoacă susține că jandarmii au fost împotriva ei, pentru că a surprins personal momentul în care au sosit camioanele cu voturi. Consideră că această acțiune este ilegală, motiv pentru care a și protestat. Astfel, acuză că aceștia chiar au agresat-o fizic.

“Să vă fie rușine, nenorociți ce sunteți, brute, brute nenorocite ce sunteți, non-stop ați dat în oameni, acum dați într-un senator? Rușine să vă fie! Uitați cum s-au furat voturile românilor și ăștia apără hoția”, a strigat Șoșoacă la jandarmi.

„Au agresat-o jandarmii că a descoperit furtul de voturi!”, a declarat deputatul Ciprian Ciubuc, prezent și el la protest.