Diana Șoșoacă urlă în curtea Institutului Nasta: „Aici se întâmplă crime! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor!” Beatrice Mahler, agresată de senatoare VIDEO

Publicat: 18 oct. 2021, 17:11, de Mihaela Verdes, în Sănătate , ? cititori
Diana Șoșoacă urlă în curtea Institutului Nasta: „Aici se întâmplă crime! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor!” Beatrice Mahler, agresată de senatoare VIDEO

Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol. Luni, 18 octombrie, aceasta a agresat verbal mai mulți angajați ai Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, chiar în curtea spitalului. Printre ei a fost și dr. Beatrice Mahler, managerul unitații medicale. Șoșoacă este senator independent, după ce a fost exclusă din AUR, tocmai din cauza atitudinii ei agresive.

Șoșoacă i-a acuzat pe angajații instituției că ar fi criminali, că iau șpăgi ca să trateze pacienții COVID. Și că, deși ar avea tratamente, refuză să le dea, ca să moară oamenii.

„E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor!

Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre! Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu am totul înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, urla Diana Șoșoacă, în timp ce transmitea live pe Facebook.

Diana Șoșoacă este senator independent, după ce a fost exclusă din AUR, tocmai din cauza atitudinii ei agresive. În acest moment, singura șansă a senatoarei de a mai câștiga un mandat este să rămână vizibilă și activă.

Diana Șoșoacă alege să își păstreze vizibilitatea prin ieșiri de genul celei de astăzi, în care pare extrem de interesată de viața oamenilor. În fapt, niciuna dintre acțiunile ei nu a avut vreo finalitate, în afara vizualizărilor de pe rețelele de socializare.

Beatrice Mahler, apel la calm

„Vă rog, să ne calmăm!”, îi cerea Beatrice Mahler, încercând să liniștească situația,  în fața scenelor făcute de senatoarea Șoșoacă.

„Există tratament, nu vor să-l aplice! Vreau și eu să fiu dusă acolo, să vedem decedatul! Am toate drepturile din lume!

Nu mă învățați pe mine Dreptul, eu fac proceduri, dumneavoastră încălcați legea! (…) Pacienților li se dă oxigen și se știe că oxigenul arde plămânii!”, a mai strigat senatoarea Diana Șoșoacă, desi nimeni nu încerca nici să o învețe dreptul, nici altceva.

Ea i-a amenințat pe angajații spitalului și ai morgii că va depune plângeri împotriva tuturor. Poliția a fost sesizată în acest caz.