Diana Șoșoacă la prezidențiale? „Mulţi din jurul ei i-au şoptit: Tu o să fii noul preşedinte al României”

George Simion a fost întrebat duminică, 26 septembrie, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima Tv, dacă ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale în 2024. Co-președintele AUR spune că în acest moment nu ia în calcul această posibilitate.

Întrebat dacă este scopul său politic este să candideze la alegerile prezidenţiale, liderul AUR a răspuns: “Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României. Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”.

El a mai fost întrebat dacă se aşteaptă să se confrunte cu Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

“Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei ”Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo”. S-ar putea să fie candidat. (…) Din jurul prietenilor pe care îi are. Nu cred în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”, a declarat George Simion.

Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR în februarie 2021 după ce a afirmat că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”. George Simion este în continuare  un anti-vaccinist convins.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole