Dieta cu care a slăbit Cornelia Rednic. Artista a ajuns la o siluetă de invidiat

Cornelia Rednic este una dintre cele mai îndrăgite vedete de muzică populară din România. Renumita cântăreață a vrut să facă o schimbare fizică în ceea ce o privește, iar acest lucru i-a reușit din plin. Fanii ei au rămas de-a dreptul impresionați de modul în care aceasta s-a transformat.

Cornelia Rednic a slăbit cu ajutorul terapeutului

Cornelia Rednic se numără printre vedetele din România care au dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus. Artista a mărturisit că a încercat de-a lungul anilor numeroase metode de a slăbi însă toate au dat rezultate pe moment. Din nefericire, la scurt timp după pierderea în greutate, kilogramele se depuneau la loc în urma dietelor.

Recent, Cornelia Rednic a decis să  înceapă din nou o transformare, de data aceasta ca la carte! I-a reușit se pare din plin, însă nu cu un drum ușor în spate. Cântăreața de muzică populară a avut în acest sens, sprijinul unui terapeut. Este vorba despre Carmen Barcan, renumită ca o îndrumătoare în procesele de slăbire ale vedetelor.

Cei care au lucrat cu specialistul sunt extrem de mulțumiți de rezultatele uimitoare obținute. Carmen Barcan este terapeut și promovează stilul de viață sănătos. Îndrumătoarea vedetelor în procesul de slăbire este specializată și pe tratamentele faciale și corporale care vin la pachet cu silueta perfectă.

Cornelia Rednic s-a lăsat cu toată încrederea în mâinile terapeutului, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Mă simt foarte bine, slăbesc, se vede și în kilograme și în centimetri!”, a dezvăluit Cornelia Rednic pe rețelele de socializare.

Cântăreața de muzică populară a slăbit în jur de 30 de kilograme doar cu ajutorul regimului alimentar și al mișcării.

După ce a ajuns la o siluetă de invidiat, Cornelia Rednic și-a schimbat și stilul vestimentar. Artista a început să poarte tot mai des ținute elegante care să îi evidențieze noile forme. În mediul online, vedeta are parte doar de cuvinte de laudă din partea internauților. Acesta este felicitată pentru modul în care a reușit să își transforme silueta. În timp ce multe vedete aleg calea ușoară de a slăbi, apelând la operații chirugicale, Cornelia a ales stilul de viață sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...