Dietă de vedetă: „Îmi plac preparatele obraznice”

Dua Lipa, una dintre cele mai în vogă cântărețe la nivel mondial, are 26 de ani, o viață stresantă pentru că așa e viața de artist și, culmea, ține o dietă echilibrată!

Cum reușește? Dua Lipa a mărturisit că secretul dietei ei este să atingă echilibrul potrivit între sănătos și gustările ocazionale. Pentru micul dejun, cele mai bune alimente sunt ouăle sau fructele, urmate de o banană și unt de caju înainte de antrenament. La prânz, aceasta servește salată de pui cu legume și un suc rece. Iar pentru cină alege întotdeauna legume și pește. 

Încerc să mănânc cât mai sănătos posibil ori de câte ori pot. Nu sunt una care să se oprească să se mai bucure de bunătăți. Îmi plac preparatele ”obraznice”, dar încerc să mă limitez la zilele în care nu sunt la fel de ocupată, pentru că dacă mănânc o gogoașă, de obicei, mă pune într-o comă alimentară”, a spus vedeta în cadrul unui interviu.  

Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care se bucură de un burger în timpul unei ieșiri cu prietenii. Astfel, ea nu neagă că ăși mai permite și mici „plăceri culinare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...