Dieta lui Fuego. Cum a dat jos cântărețul multe kilograme

A existat un moment în viața lui Fuego când a decis să pornească pe un drum nou din punct de vedere al aspectului fizic. De atunci cântărețul înceacă să trăiască sănătos. 

Acesta a făcut o serie de dezăvluiri neașteptate la tv cu privire la dieta sa.

Trebuie să vă spun că eu nu sunt în România sunt tocmai în Republica Moldova la Chișinău și am participat la câteva evenimente aici. Am fost la un liceu și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine. Au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi”, a spus Fuego.

Ce a eliminat din alimentație

Au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând”, a mărturisit cântărețul.

În ce constă dieta lui Fuego? „Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat”, a declarat Fuego, în exclusivitate la Antena Stars.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...