DIICOT anunţă destructurarea uneia dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri

Procurorii şi polițiștii fac 74 de percheziţii în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de trafic de droguri, urmând ca 165 de persoane să fie audiate. Este vorba despre cea mai mare reţea de traficanţi de droguri din zonă.

La data de 24.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 74 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni neautorizate cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis, miercuri, DIICOT, potrivit news.ro.

Procurorii au precizat că acţiunea vizează „destructurarea uneia dintre cele mai mari grupări infracţionale organizate, specializate în comercializarea de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila, dar şi a altor persoane care desfăşoară activităţi infracţionale similare pe raza celor două judeţe”.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate diverse cantităţi de droguri de risc şi mare risc, substanţe psihoactive şi diverse sume de bani. La sediul DIICOT vor fi duse, în vederea audierii, un număr de 165 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Papa Francisc, mesaj de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător

Papa Francisc a transmis un mesaj credincioșilor, sâmbătă, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător. Suveranul Pontif îi îndrumă pe aceștia să restabilească echilibrul...

Ministrul de Interne al Austriei va anunța la București aderarea, în...

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent miercuri la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face...