Din 10 august: Spectacolele revin la AMFITEATRU – Teatrul Național București. Ce puteți vedea

Programul AMFITEATRU TNB – Nopți de vară, sus, pe teatru se reia săptămâna viitoare. Amfiteatrul este singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru, prevăzută cu dotări profesioniste moderne.

Veți puteți vedea aici spectacole de teatru și dans, prezentate în parteneriat cu teatre independente și de stat, dar filme selecționate și premiate la TIFF 2021, în premieră pe ecranele din București. Deschiderea va fi făcută marți, 10 august, la ora 21:00 cu un spectacol de poezie și muzică, ”Aș vrea să îți spun, susținut de actorul Marius Bodochi, alături de Lucian Maxim și Alexandru Anastasiu.

Miercuri, 11 august, ora 21:00, este programat spectacolul creat de Carmen Lidia Vidu, ”Maria Tănase. O poveste” este un one woman show despre viaţa celebrei cântăreţe. Actriţa Mirela Pană interpretează şi şase dintre cântecele superbe ale Mariei Tănase, acompaniată de pianista Elena Gatcin. Spectacolul este producția Teatrului de Stat Constanța.

Serile weekend-ului sunt dedicate cinefililor. Vineri, 13 august, ora 21:00 va rula Dineu cu vecinii de sus”, produție Spania, 2020,  sâmbătă, 14 august, de la aceeași oră Noaptea regilor”, coproducție  Franţa-Coasta de Fildeş-Canada-Senegal, 2020, iar  duminică, 15 august, tot de la ora 21:00 ”Vara lui ’85, un film produs tot în 2020 de Franţa de data aceasta alături de Belgia.

Scena aparține artiștilor de la Unteatru

De marți, 17 august și până vineri, 20 august, scena aparține artiștilor de la Unteatru. Toate spectacolele încep la ora 20:30. Prima reprezentație este ”3 surori” de A.P.Cehov, spectacol în regia lui Peter Kerek, cu Florina Gleznea, Cristina Casian și  Mădalina Anea. Miercuri, 18 august, îl puteți revedea pe Lari Giorgescu în spectacolul  creat de Gigi Căciuleanu, Eine kleine Nachtmusik

Joi, 19 august, este programat  ”Proof” de David Auburn, un spectacol al regizorilor  Andrei si Andreea Grosu, realizat cu actorii:  Marian Râlea, Dana Rogoz, Ionuț Vișan, Florentina Ţilea. Iar Vineri, 20 august , Florina Gleznea va juca aici în ”Cinci ore cu Mario”de Miguel Delibes, montare a  Marianei Cămărășan. În seara de duminică, 22 august, tot de la ora 20:30 veți vedea tot un spectacol independent, o  producție a Teatrului Apropo, realizată cu sprijinul Teatrului Godot, 2021, ”Love. Enter. Refresh”, text și regie: Radu Popescu. În distribuție: AndreeaȘovan / Ana Covalciuc, Gabi Costin, Cosmin Teodor Pană, Mihaela Alexandru.

Pentru programul spectacolelor din luna august, biletele sunt puse în vânzare exclusiv online pe platforma mystage.ro și tnb.ro https://www.tnb.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole