Din Biserica Neagră de la Brașov vor răsuna duminică „Anotimpurile” lui Vivaldi

Duminică, de la ora 17:00, Orchestra Pavilionul Artiștilor (OPA) va interpreta la Biserica Neagră din Brașov „Anotimpurile” lui Antonio Vivaldi, una dintre cele mai apreciate și cunoscute compoziții din lume.

Orchestra Pavilionul Artiștilor (OPA) este un ansamblu cameral format din tineri muzicieni clasici, studenți sau absolvenți români, care vor avea ocazia să interacționeze cu muzicieni de renume internațional într-o atmosferă profesionistă, care dorește să imprime un caracter proaspăt viziunii interpretative.

Seara va începe cu celebrul Adagio, piesă muzicală inspirată de o linie de bas de Tomaso Albinoni și aranjată de Remo Giazotto, pe care orchestra de coarde o va oferi împreună cu organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt. Biletele pentru concert vor putea fi achiziționate începând de marți, 7 septembrie, online, de pe www.bisericaneagra.ro, dar și fizic, din magazinul de cadouri situat vizavi de intrarea în Biserica Neagră. Biletele de acces la concert costă 20 de lei pentru adulți și 12 lei pentru copii și tineri până la 18 ani.

Solistul evenimentului, Radu Mihai Ropotan, este un violonist român, care a câștigat și primit de-a lungul carierei artistice peste 30 de distincții, medalii, diplome, premii naționale și internaționale. La orgă va cânta Steffen Schlandt, organistul Bisericii Negre și dirijorul corului ”Bach”, cadru didactic la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” și Facultatea de Muzică din Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...