Directoarea teatrului Nottara: „Care este formula legală pentru a se achiziționa teste?”

Marinela Țepuș (foto), directoarea teatrului Nottara, spune că se pot respecta măsurile de anul trecut, distanțare și purtatul măștii.

De ce nu putem să jucăm în aer liber? Este primăvară, va veni vara, avem deja experiența anului trecut, în aceste spații se poate păstra distanțaarea, oamenii nu vorbesc la teatru, deci n-au cum să împroaște pe celălalt și, în plus, se poartă și mască”, a spus Marinela Țepuș la Europa FM.

Ministerul Culturii lucrează acum la un set de reguli pentru spectacolele din interior. Vor avea acces cei vaccinați, care au un test negativ sau care vor accepta să facă un test rapid la intrarea în teatru.

Mirela Țepuș spune că există totuși o problemă cu testele rapide:

Întrebarea este cine cumpărăr testele, care este formula legală pentru a se achiziționa teste și mai ales cine face testele la teatru? Presupun că nu angajații teatrului, așa cum portăreasa ne ia temperatura la intrare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...