Director numit în mandatul lui Drulă – salariu de 40.632 lei/lună

O Autoritate din curtea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă împrumută bani pentru salariile directorilor.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română împrumută bani pentru salarii de mii de euro. Toată lumea a fost atrasă de salariile sporurile „nesimțite” de la metrou, fără să bănuiască cineva că pentru directorii din ROMATSA, Aeroportul Henri Coandă sau Autoritatea Aeronautică Civilă Română s-au contractat credite pentru salarii.

Cel mai bun exemplu este noua conducere a Autorității Aeronautice Civile Române, unde din 18 Ianuarie 2021, director general provizoriu este Stoica Nicolae. Acesta are un mandat de patru luni, cu posibilitatea prelungirii cu două luni.

Potrivit contractului de mandat, Nicolae Stoica primește o remunerație formată dintr-o indemnizație lunară fixă în cuantum de 40.632 de lei. Începând cu data 18 ianuarie 2021, Consiliul de Administrație al Autorității Aeronautice Civile Române l-a numit pe Stoica Stoica în funcția de director general provizoriu al AACR.

„Plătesc salarii de mii de euro din împrumuturi, directorii câștigă salarii cuprinse între 15.000 și 20.000 de lei/net. Venitul mediu în cadrul Autorității Aeronautice Civile Române este de peste 8.000 de lei. Foarte mulți salariați din Autoritatea cumulează salariul cu pensia, majoritatea militari”, ne-au declarat surse din cadrul AACR.

Stoica Nicolae, înainte de a fi numit director la AACR, a ocupat funcția de director operațiuni aerodrom în cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București unde avea ca atribuții,
administrarea platformei și a conceptului de operare pe AIHCB, intervenția pentru salvarea victimelor și stingerea incendiilor, în limitele de competență legale stabilite pentru
administratorul aerodromului, activitățile de deszăpezire/degivrare pentru asigurarea disponibilității suprafeței de mișcare și asigurarea fluenței procesării pe fluxurile de pasageri/bagaje/marfă în limitele de competență ale CN Aeroporturi București.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole