Directorul Lucian Pahonțu stă pe un butoi cu pulbere la SPP

 Serviciul de Protecție și Pază (SPP) este la ora actuală un butoi cu pulbere din cauza managentului dictatorial ieșit din comun al directorului Lucian Pahonțu.

Nimeni nu se mai înțelege cu Pahonțu

De vreo două luni de zile, mai exact de când în spațiul public au apărut o serie de convorbiri privind spionarea de către ofițerii SPP a unor demnitari și politicieni, aproape nimeni nu se mai înțelege cu directorul Lucian Pahonțu. Acesta suspicionează pe toată lumea de scurgere de informații, dar mai ales de faptul că este monitorizat non stop.

În același timp, sepepiștii care asigură paza și protecția demnitarilor sunt extrem de tracasați și stresați la maxim de dispozițiile și ordinele absurde primite de la vârful serviciului.

În schimb, cei din sediul central al SPP stau ascunși prin birouri ca să nu dea ochii cu Lucian Pahonțu. Această atomosferă tensionată este alimentată și de faptul că tot mai mulți angajați părăsesc SPP și nu prea mai vrea nimeni să vină să presteze pentru SPP în actuala conjunctură, adică cât timp Lucian Pahonțu este la conducerea.

Șeful SPP are salariu mai mare decât Iohannis

PUTEREA a semnalat faptul că Lucian Pahonțu este la conducerea SPP din 2005, adică de 17 ani, iar familia directorului SPP este de două ori mai bine remunerată decât familia Iohannis.

Directorul Serviciului de Protecție și Pază, Lucian Pahonțu, este mai bine remunerat decât președintele României, Klaus Iohannis. Anul trecut, șeful SPP a încasat 313.099 de lei, asta însemnând 26.091 de lei pe lună, adică vreo 5.300 de euro.

În schimb, șeful statului a fost remunerat în 2021 cu suma de 179.507 de lei, ceea ce a reprezentat 14.956 de lei pe lună, adică 3.050 euro. Practic de la 5.300 de euro la 3.050 de euro este o diferență destul de mare, asta însemnând că Lucian Pahonțu a încasat aproape dublu decât Klaus Iohannis.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...