Directorul SPP, Lucian Pahonțu, își încasează salariul la… sacoșă

Scandalul blocării aderării țării noastre la Spațiul Schengen de către Austria urmat de inițiativa de boicotare a băncilor austriece a scos în evidență o situație ciudată în care se află eternul director al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), Lucian Silvan Pahonțu.

Controversatul director al SPP, Lucian Pahonțu, a menționat în ultima declarație de avere aferentă anului fiscal 2021 (vedeți documentul în facsimil) că, atenție, nu are niciun cont bancar.

Dar, cu toate acestea, șeful SPP este remunerat lunar cu 26.091 de lei, adică circa vreo 5.500 de euro. Asta înseamnă că șeful SPP își încasează lunar salariul cash de 5.500 de euro, adică cam la sacoșă.

În același timp, directorul SPP, Lucian Pahonțu a menționat că 2021 a contractat la BRD un credit scadent în 2026 de 92.500 de lei. Oare chiar nu are card de salariul directorul SPP sau a omis să-l menționeze în declarația de avere?

2 COMENTARII

  1. Ce naiba comentariu sa mai faci în situația unor asemenea hoți și jefuitori de țară !Mă întreb ,retoric,desigur ,ei și au propus asemenea salarii sau cine are interesul să le ofere !Sunt siderată că ,Intr o țară in pragul falimentului ,unii (că acest individ) se îmbogățesc fara limita !Oare se mai poate face ceva împotriva acestor ,,vizionari și materii cenușii „‘ care ne conduc ,fără nici o rezerva ,spre un finis dezastruos ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...