Divorțează sau nu Oana Zăvoranu de Alex Ashraf, după 7 ani?

Recent, Alex Ashraf a fost filmat în compania unei domnișoare misterioare. Cei doi au luat masa în oraș, apoi soțul Oanei Zăvoranu ar fi înnoptat la ea. Dar Oana Zăvoranu insistă că nu este nimic în neregulă în mariajul ei și că nu este vorba despre un divorț, deși nu se confruntă pentru prima dată cu astfel de zvonuri.

După ce s-a spus că divorțează de soțul ei, iar acesta ar fi fost prins pe picior greșit, Oana Zăvoranu a avut o primă reacție vizavi de divorțul său de Alex, după 7 ani de căsnicie.

„Vă pup și vă iubesc. Să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi).’, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

La scurt timp după ce s-a vorbit despre separarea lui Alex Ashraf de Oana Zăvoranu, cei doi au fost surprinși împreună, în mașină, timp în care vedeta își săruta soțul.

La rândul său, Alex a refuzat să comenteze situația și pozele de paparazzi care l-au surprins cu o tânără, la care a și dormit peste noapte.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani. „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată.‘, spunea Oana Zăvoranu, însă și în anul 2021 au mai existat speculații legate de un divorț între cei doi.

Oana Zăvoranu a mai fost la un pas de divorț

Noi suntem mai bine ca niciodată. Ne ocupăm de lucruri serioase. Avem grijă de clinica noastră, care este copilul nostru iubit. Suntem fericiți, ca la sfârșitul fiecărei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală. Ne vedem de proiectele în derulare. Mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali. Ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste (…) O căsnicie care nu se clatină deloc. Un viitor împreună care sună bine de tot‘, a fost mesajul postat de vedetă în urmă cu 2 ani.

Oana Zăvoranu considera că vorbele legate despre un posibil divorț au apărut din cauza oamenilor care o invidiază și care îi doresc răul.

„Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a mai adăugat ea la final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...