Doar azi puteți cumpăra două bilete de avion și să plătiți doar unul din România spre toată Europa

Două companii importante low-cost, care activează în țara noastră, au lansat în această dimineață, o promoție valabilă până la miezul nopții: cumperi două bilete de avion și plătești doar unul.

Operatorul irlandez low-cost Ryanair și compania Blue Air au lansat azi o ofertă la biletele de avion, greu de refuzat: cumperi două bilete și plătești doar unul. Promoția este valabilă doar până la miezul nopții. Condiția principală este ca ambele bilete să fie pentru aceeași rută. Mai bine zis, zboară doi pasageri, dar plătește doar unul. Biletele pot fi cumpărate doar pentru țările din Europa, unde cele două companii aeriene operează zboruri din și către România.

Bilet Timișoara – Milano cu doar 8 euro pentru două persoane

În perioada februarie – aprilie, la Ryanair, prețul unui bilet de avion pe ruta Timișoara – Milano (Bergamo) costă între 8 și 12 euro. Același preț este valabil și pentru retur. Tarifele se găsesc, în momentul de față, la zboruri din două în două zile, deci aveți o plajă foarte largă de alegere.

Blue Air are promoție de Ziua Îndrăgostiților

Promoția operatorului low-cost Blue Air se numește “Love is in the Air: Cumperi un bilet, primești  unul gratuit”. Compania aeriană își îndeamnă clienții să aleagă, de Valentine’s day, să călătorească într-o scurtă excursie în Europa.Oferta se aplică pentru toate zborurile efectuate în perioada 25 ianuarie – 31 mai 2022, informează compania aeriană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...