Doctorița care a stârnit controverse în spațiul public, întâmpinată cu flori și aplauze de susținători la colegiul unde va fi audiată

Publicat: 22 mart. 2021, 19:30, de Andreea Borcilă, în Sănătate , ? cititori
Doctorița care a stârnit controverse în spațiul public, întâmpinată cu flori și aplauze de susținători la colegiul unde va fi audiată

Medicul primar pneumolog Flavia Groşan va fi audiat astăzi de către Comisia de Etică a Colegiului Medicilor din Bihor, după ce a declarat că a vindecat pacienți bolnavi de COVID-19 cu un antibiotic, contestând totodată tratamentele recomandate oficial de autoritățile din domeniul sanitar.

Medicul a fost întâmpinat și aplaudat de zeci de susținători, primind buchete de flori, scrie eBihoreanul.

„Mă uit în spate şi nu-mi e ruşine de ceea ce am făcut”, a fost replica medicului odată ce a sosit în fața colegiului.

Dr. Flavia Groșan le-a transmis pacienților, prin intermediul social media, că toate consultările programate luni după-amiază au fost amânate pentru sâmbătă. 

Flavia Groșan a vorbit despre o schemă de tratament proprie, care ar avea eficiență 100% și cu ajutorul căreia ar fi vindecat o mie de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 în cabinetul ei privat. Mai mult, medicul a sugerat că tratamentele din spitale ar duce la decesul bolnavilor COVID-19.

Mai mulți susținători ai doctoriței au creat grupuri de discuții pe Facebook.

Citește și: