Doi bărbaţi pretindeau că sunt inspectori ANPC şi făceau controale la magazine

Doi bărbaţi din Bucureşti şi din judeţul Ilfov au fost ridicaţi, marţi, în urma unor percheziţii. Aceștia au fost duşi la audieri într-un dosar în care sunt suspectaţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Cei doi ar fi mers în controale la magazine, pretinzând că sunt comisari de la Protecţia Consunatorului şi, sub pretextul că au găsit nereguli, cereau bani pentru a nu aplica amenzi.

Dosarul a fost deschis după ce, în data de 28 ianuarie, Poliţia Municipiului Giurgiu a primit două apeluri prin 112, prin care două femei reclamau că doi bărbaţi s-au prezentat în două magazine, recomandându-se inspectori ai unei autorităţi, informează Poliţia judeţeană Giurgiu.

Una dintre femei era angajata unei societăţi comerciale, cealaltă administratorul altei societăţi comerciale, ambele din municipiul Giurgiu.  

”Cei doi bărbaţi ar fi constatat diverse nereguli în cele două societăţi comerciale şi ar fi menţionat că vor urma şi alte controale amănunţite, solicitând o sumă de bani pentru a nu aplica sancţiuni”, mai transmite IPJ Giurgiu, conform news.ro.

Suspecţii au fost duşi la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, pentru audieri.

Descinderile făcute marţi dimineaţă au avut loc la trei adrese, precizează sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...