Doi polonezi, prinși când întrețineau relații sexuale pe o plajă din Constanța. A fost deschis dosar penal

Doi cetăţeni polonezi au fost reclamaţi la 112 că întrețin relații intime pe o plajă din municipiul Constanţa, în văzul turiștilor. Pe numele celor doi s-a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, marți, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat şi o femeie, ar fi exercitat reciproc mişcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, şi un bărbat, de 33 de ani, cetăţeni polonezi, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, se mai spune într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, marţi seara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

1 COMENTARIU

  1. pe mpoloneza o inteleg ..polonezele au un renume care asociat cu Wiborowa ..duce la pavcat si in biserica..daaa polacu?? asi ei mabvdeau un renume;alegan d intre o sticla plina si o femeie goala …polacu aleje sticla..daa nu pun mana ..nici deshtu …cel putoin..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole